Excellent

Een personal trainer?

Neem deel aan de individuele of duo trainingen van Excellent.

De trainingen van Excellent worden op maat gemaakt en uiteraard afgestemd met de betrokkenen. Tijdens een introductiegesprek wordt afgestemd waarop getraind zal worden en aan de hand hiervan zal er een plan worden opgesteld.
Je kan dan denken aan de traptechniek, passeren van de tegenstander, het verdedigen van de bal, 1x raken, opendraaien, balcontrole, het scoren maar ook het vasthouden van de bal enz.
Tijdens de trainingen van Excellent kan je werken aan je tekortkomingen maar ook aan je sterke punten. Je kunt tijdens die training werken op 2 verschillende manieren:
Je werkt individueel zodat je de bewegingen rustiger en specifieker leert kennen. Doordat je 1 op 1 werkt krijg je meer aandacht en kan je bij elke uitvoering gecoacht worden. Wanneer je de beweging eigen hebt gemaakt kunnen we het tempo opschroeven zodat het wedstrijdecht gaat worden. Uiteindelijk moet je de bewegingen uitvoeren in de wedstrijden die je voor je club speelt.
Je sterke punten kun je ook extra trainen en specialiseren. Nu sta je alleen op het veld met veel ballen. Je raakt dus heel veel ballen in een korte periode op het hoogste tempo. Er zijn nu veel coach momenten en na elk contact kan je je dus verbeteren. Je komt dus meer in dezelfde situatie waardoor je het beter en sneller leert herkennen. Hierdoor kan je beter met de situatie omgaan in wedstrijden. Bovendien kan je ook snel je minder goede been trainen door oefeningen linksom maar ook rechtsom te trainen.
We kunnen voor elke speler een training op maat maken. Dus ben je spits, middenvelder of verdediger, voor een ieder is er een geschikte individuele training.