Zomervoetbal 2 daagse 27 en 28 juli 2016

voetbal2daagse 2016 foto

Woensdag 27 juli mochten we het geweldige aantal van 37 deelnemer/deelneemsters verwelkomen op de 2e editie van onze zomervoetbaldagen. Na het ontvangst en het uitdelen van het tenue werd er een foto gemaakt en begonnen met een warming-up. Rond de klok van 10.30 uur ging het 4×4 voetbaltoernooi van start en werd er ook gestreden bij penaltyschieten, latje-trap, de Quick-feet en het puntendoel. Opfrissen en lunchen om weer met genoeg energie te beginnen aan de circuittraining. Deze training bestond uit de onderdelen: techniek, loop cöordinatie, dribbelvorm, afrondvorm, training mini soccer bal en de rebouderbokaal. Helaas regen, maar de kinderen hadden een tenue met twee shirts gekregen en konden zo toch weer een droog shirt aantrekken. Na de middagpauze stond de PannaArena, het voetgolf en een partijvorm 8 tegen 8 op het programma. Door kortsluiting, waardoor de PannaArena uitviel, moesten we eerder stoppen en had de trainersstaf een probleem. De laatste groep kon nu niet het onderdeel PannaArena afmaken en hoe moest het nu met de puntentelling? Na een dag vol van plezier, leermomenten en vele meters in de voeten gingen de kinderen moe maar voldaan naar huis.

Donderdag begonnen we een half uur eerder met de groep die de PannaArena nog moest inhalen, zodat we niet het hele dagschema hoefden aan te passen. Toen alle deelnemers en deelneemster weer aanwezig waren werd er na een gezamelijke warming-up begonnen met een circuittraining. Deze training bestond uit techniek, loop cöordinatie, mikvorm en de bokaal onderdelen: rebounder,voetgolf en de pannaarena. Opfrissen en lunchen om daarna nogmaals de Quick-feet, penalty schieten, latje-trap,puntendoel en het 4×4 voetbaltoernooi af te ronden. De middagpauze werd door de trainersstaf benut om van alle onderdelen de punten op te tellen,en konden we richting de finales gaan.  De volgende finales werden gespeeld en gewonnen door: van der Meer PannaArena: Nikaj van der Meulen en Jetze Miedema, Douwes Banket Quick -feet: Jelco Pijper en Niek van Slooten, Pijnacker Rebounder: Nikaj van der Meulen en Laura van der Meer, de Gouden Klok Puntendoel: Jesse Beintema en Jetze Miedema, Muta Voetgolf: Esse van der Meer en Kars van der Wal, Coop Verbeek Penalty schieten: Jelco Pijper en Kars van der Wal, New Ambiance latje-trap: Jelco Pijper en Joeke Sytze Vellema, Coop Faber 4 x 4 toernooi: Johan Gaastra en Joeke Sytze Vellema.

Na afloop van alle finales werd de prijsuitreiking gehouden in de kantine. De bokalen werden uitgedeeld en elke deelnemer / deelneemster kreeg een groepsfoto ( gemaakt door onze fotografe Adriana Huizinga ) en een medaille mee naar huis. Uit de vele bedankjes en complimenten mogen we als trainersstaf terugkijken op twee fantastische dagen. Onze doelstelling was bereikt: Elke deelnemer / deelneemster  twee onvergetelijke voetbaldagen geven waarbij plezier voorop stond!.

V2d13

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *